Vergelijk offertes
Bespaar tot 40%
Onafhankelijk advies
100% Gratis en vrijblijvend

Waarom zonneboilers ?

Heerlijk warm water verzorgt door de zon. En ook nog eens minder energiekosten en minder Co2 uitstoot. Met een zonneboiler is het mogelijk.

Goedkope energie

Een zonneboiler zorgt ervoor dat je van heerlijk warm water gebruik kunt maken. Omdat je water niet meer door aardgas, maar door de zon wordt verwarmd, scheelt dat natuurlijk aan kosten. Die gaan namelijk omlaag, want gratis zonne-energie heeft het gas vervangen. En dat is terug te zien op je energierekening.

Een slimme investering

In de komende jaren zal de prijs van gas stapsgewijs flink gaan stijgen. Door eenmalig in een zonneboiler te investeren kan je deze ontwikkeling vermijden. Een gemiddeld gezin van vier personen bespaart door het gebruik van een zonneboiler ongeveer de helft op de gasrekening. Dat kan je op jaarlijkse basis zo’n €150 schelen.

Groen, gezonder en meer comfort

Een zonneboiler bespaart niet alleen op je gasrekening, maar is ook zeer milieuvriendelijk. Je gebruikt minder gas, dus je Co2 uitstoot gaat daarmee ook omlaag. Warm water, een lage energierekening en minder Co2: niet alleen een prima combinatie, maar ook een stap naar een groene en gasloze toekomst.

Wil je weten of je woning

geschikt is voor zonneboilers?
Doe de test

Wil je gratis offertes vergelijken

van specialisten uit je regio?
Vergelijk offertes
Vraag vooralsnog niet beantwoord?
071 560 16 77

Wat gebeurt er wanneer
je een aanvraag doet?

1

Start met het invullen van het formulier en check of je woning geschikt is

2

Vergelijk gratis offertes van duurzame bedrijven

3

Kies de beste offerte en verduurzaam je woning