Vergelijk offertes
Bespaar tot 40%
Onafhankelijk advies
100% Gratis en vrijblijvend

Vergelijk offertes van duurzame specialisten en sluit de beste deal

Dit is Isa, het gezicht van dé vergelijkwebsite voor duurzaam wonen: www.comparewithisa.nl. Ze onderscheidt zich sterk met haar frisse onbevangenheid en weet precies wat er speelt op het gebied duurzaam wonen. Want Isa denkt en doet groen en helpt je met besparen op je energierekening en het vinden van de beste duurzame bedijven uit je regio.

Wat betekent dit in de praktijk?

Wat betekent dit in de praktijk?

Voor Isa betekent dit een goed geïsoleerd huis met zonnepanelen op je dak. Een huis waar geen gas meer nodig is om te verwarmen of te koken en een zonneboiler die zorgt voor gratis warm tapwater. Minder uitstoot en een lage energierekening, of beter nog, helemaal geen energierekening. Hier zet Isa zich voor in.

Hoe probeert Isa dat voor je te bereiken?

Veel huiseigenaren zien door de bomen het bos niet meer wanneer het gaat om duurzaam wonen. Is je woning wel geschikt voor isolatie, hoeveel zonnepanelen passen er op je dak, wat kost een warmtepomp, is er subsidie en hoe kom je hiervoor in aanmerking, welke bedrijven zijn betrouwbaar, etc. Kortom veel vragen. Isa gaat je hiermee helpen.

Zij weet precies welke duurzame maatregelen het beste passen bij jouw woning en brengt je in contact met vakbekwame specialisten. Duurzame bedrijven die garant staan voor een vakkundige installatie en je direct zorgeloos kunt starten met besparen op je energieverbruik nadat de klus is uitgevoerd. En dit alles voor de laagst mogelijke prijs, want gratis offertes vergelijken loont en onze aangesloten specialisten adviseren je ook over subsidies en fiscale voordelen op je duurzame investering.

Hoe probeert Isa dat voor je te bereiken?
Hoe werkt het?

Hoe werkt het?

Kies een duurzaam project uit, bijvoorbeeld Zonnepanelen of Vloerisolatie. Vul vervolgens het formulier in en je weet binnen 1 minuut of je woning geschikt is. Daarna sturen wij je aanvraag door naar maximaal 4 betrouwbare specialisten die contact met je opnemen voor een gratis en vrijblijvend advies en offerte op maat. Sluit vervolgens de beste deal en start met besparen!