Vergelijk offertes
Bespaar tot 40%
Onafhankelijk advies
100% Gratis en vrijblijvend

Waarom dakisolatie ?

Dakisolatie zorgt voor een koelere zomer en een warmere winter. Verlaag uw stookkosten en bespaar al gauw zo’n €500,- per jaar!

Goedkope energie

Dakisolatie laat energiekosten spectaculair dalen. Een goed geïsoleerd dak houdt de warmte in huis en vermindert dus de energiekosten. De kostenbesparing op energie en verwarmingskosten is 30%. Dat zijn al gauw honderden euro’s in een jaar, oftewel hetzelfde rendement van een spaarrekening met een rente van 9%.

Een slimme investering

De kosten van isolatie zijn eenmalig, maar met de steeds stijgende energieprijzen verdien je je investering geheid terug. Dat kan al na 2 jaar zijn, afhankelijk van het type isolatie en je woonsituatie. Daarbij komt dat een geïsoleerde woning in waarde stijgt. Want hoe energiezuiniger je woning is, hoe lager de energierekening. Voor potentiële kopers en huurders is dat belangrijke informatie.

Goed voor het milieu

In de winter is je woning behaaglijk warm, terwijl het in hete zomers koel blijft. De woning wordt minder vochtig, zodat gezondheidsbedreigende vocht- en schimmelproblemen niet meer voorkomen. Eventuele geluidsoverlast van verkeer wordt ook minder, want dakisolatie werkt geluidswerend. Een geïsoleerde woning stoot veel minder Co2 uit en is dus zeer milieuvriendelijk.

Wil je weten of je woning

geschikt is voor dakisolatie?
Doe de test

Wil je gratis offertes vergelijken

van specialisten uit je regio?
Vergelijk offertes
Vraag vooralsnog niet beantwoord?
071 560 16 77

Wat gebeurt er wanneer
je een aanvraag doet?

1

Start met het invullen van het formulier en check of je woning geschikt is

2

Vergelijk gratis offertes van duurzame bedrijven

3

Kies de beste offerte en verduurzaam je woning