Vergelijk offertes
Bespaar tot 40%
Onafhankelijk advies
100% Gratis en vrijblijvend

Waarom waterontharders ?

Er is een zuinige waterontharder voor ieder huishouden. Ontdek alle voordelen van de waterontharders en geniet van heerlijk zacht water.

Zachter en gezond water

Een waterontharder zuivert het water dat je voor alle huishoudelijke zaken gebruikt. Je water wordt ontkalkt en dat heeft vele voordelen. Het zachte water smaakt beter, evenals dat bij koffie en thee het geval zal zijn. Het gezuiverde water kan ook helpen bij eczeem en psoriasis klachten.

Een slimme investering

Ontkalkt water zorgt ervoor dat huishoudelijke apparatuur (zoals je wasmachine of koffiezetter) veel langer meegaat. Je bespaart ook op stookkosten, want omdat er minder kalk in de leidingen komt, stroomt het water beter door en warmt het makkelijker op. Zeep, waspoeder en glansmiddelen werken veel beter in zacht water zodat je het verbruik met zo’n 25% tot 30% verlaagt. En je kleding slijt ook nog eens minder in de was!

Gewoon groen

Waterontharders zijn zeer milieuvriendelijk. Omdat je kleinere hoeveelheden zeep- en reinigingsproducten nodig hebt, vervuil je stukken minder. Doordat huishoudelijke apparatuur veel langer meegaat, verdwijnt het niet onnodig op de afvalberg.

Wil je weten of je woning

geschikt is voor waterontharders?
Doe de test

Wil je gratis offertes vergelijken

van specialisten uit je regio?
Vergelijk offertes
Vraag vooralsnog niet beantwoord?
071 560 16 77

Wat gebeurt er wanneer
je een aanvraag doet?

1

Start met het invullen van het formulier en check of je woning geschikt is

2

Vergelijk gratis offertes van duurzame bedrijven

3

Kies de beste offerte en verduurzaam je woning