Vergelijk offertes
Bespaar tot 40%
Onafhankelijk advies
100% Gratis en vrijblijvend

Waarom vloerisolatie ?

Nooit meer koude voeten: vloerisolatie voor meer wooncomfort en minder energiekosten.

Goedkope energie

Door de vloer van je woning te isoleren zal je energierekening dalen. Kou die door de vloer kan komen krijgt door vloerisolatie geen kans meer, want de temperatuur zal met 4 graden stijgen. En dat merk je aan je stookkosten: deze gaan meteen omlaag. Bij een gemiddelde rijwoning kan dat een jaarlijkse besparing van €250 opleveren.

Een slimme investering

De kosten van vloerisolatie zijn eenmalig, maar met de steeds stijgende energieprijzen verdien je je investering geheid terug. Daarbij komt dat een geïsoleerde woning in waarde stijgt. Want hoe energiezuiniger je woning is, hoe lager de energierekening. Voor potentiële kopers en huurders is dat belangrijke informatie.

Groen, gezonder en meer comfort

Door je vloer te laten isoleren verbeter je niet alleen het comfort van je woning. Het wordt ook minder vochtig en kil in huis. Dat levert een gezonder leefklimaat op, zeker voor mensen met astma en reumaklachten. Vloerisolatie houdt ook ongedierte buiten het huis. Daarbij stook je minder, waardoor de Co2 uitstoot van je woning omlaag gaat. Zo help je ook mee aan een betere en gezondere toekomst voor jou en je gezin.

Wil je weten of je woning

geschikt is voor vloerisolatie?
Doe de test

Wil je gratis offertes vergelijken

van specialisten uit je regio?
Vergelijk offertes
Vraag vooralsnog niet beantwoord?
071 560 16 77

Wat gebeurt er wanneer
je een aanvraag doet?

1

Start met het invullen van het formulier en check of je woning geschikt is

2

Vergelijk gratis offertes van duurzame bedrijven

3

Kies de beste offerte en verduurzaam je woning