Vergelijk offertes
Bespaar tot 40%
Onafhankelijk advies
100% Gratis en vrijblijvend

Waarom laadpalen ?

Wees niet meer afhankelijk van dure openbare oplaadpunten, maar laad je auto op met je eigen laadpaal. Elektrisch rijden is groener en goedkoper dan het rijden op fossiele en vervuilende brandstoffen. 

Goedkope energie

Met een eigen laadpaal wordt je elektrische auto thuis opgeladen. Zo ben je niet meer afhankelijk van openbare laadpalen. Dat bespaart je geld, want met thuis opladen betaal je het tarief van je energieleverancier, dat gemiddeld tussen de 21 en 35 cent per kWh ligt. Dit in tegenstelling tot openbare laadpalen, waar het tarief 30 tot 59 cent per kWh is.

Een slimme investering

Door eenmalig in een eigen laadpaal te investeren, bespaar je op je toekomstige oplaadkosten. Als je in het bezit bent van zonnepanelen kunnen die kosten zelfs gratis zijn. Vergeleken met het rijden op fossiele brandstoffen zijn de verschillen met het elektrisch rijden aanzienlijk: het kan je honderden euro’s per jaar schelen.

Groen, gezonder en meer comfort

Door elektrisch te rijden wordt er geen gebruik gemaakt van fossiele brandstoffen, zodat je Co2 uitstoot zo goed als verdwijnt. En als je daarvoor stroom gebruikt die door zonnepanelen is opgewekt, is de verduurzaming compleet. Daarbij komt dat je nooit meer een lege accu hoeft te hebben: je laadt je auto ’s nachts op voor een volle accu in de ochtend.

Wil je weten of je woning

geschikt is voor laadpalen?
Doe de test

Wil je gratis offertes vergelijken

van specialisten uit je regio?
Vergelijk offertes
Vraag vooralsnog niet beantwoord?
071 560 16 77

Wat gebeurt er wanneer
je een aanvraag doet?

1

Start met het invullen van het formulier en check of je woning geschikt is

2

Vergelijk gratis offertes van duurzame bedrijven

3

Kies de beste offerte en verduurzaam je woning