Vergelijk offertes
Bespaar tot 40%
Onafhankelijk advies
100% Gratis en vrijblijvend

Waarom kozijnen / hr glas ?

Wist je dat je met kunststof kozijnen ook aanzienlijk kunt besparen op je energierekening? In een gemiddelde woning gaat 15 tot 20% van de warmte via ramen en deuren verloren. Door te kiezen voor hoogrendementsglas en kunststof kozijnen met een hoge thermische islolatiewaarde kun je jouw energieverbruik sterk verminderen.

Goedkopere energie

Kunststof kozijnen verfraaien niet alleen je woning. Zij hebben ook een isolerende functie. Zeker in combinatie met driedubbel HR glas. Zo houden de kozijnen hitte en kou buiten de deur. En dat laatste zorgt er weer voor dat je energiekosten omlaag gaan.

Een slimme investering

Kunststof kozijnen hebben een levensduur van 50 jaar. De kozijnen rotten niet en gaan veel langer mee dan houten kozijnen. De kozijnen hoeven niet geverfd te worden en zijn tegenwoordig niet meer van de houten variant te onderscheiden. Daarbij komt dat de kozijnen bestand zijn tegen alle weertypes. Zowel in aanschaf als onderhoud zijn kunststof kozijnen goedkoper dan andere soorten kozijnen.

Groen, gezonder en meer comfort

Kunststof kozijnen zijn goed voor het milieu. Er hoeven geen bomen gekapt te worden voor de productie, de kozijnen gaan lang mee en ze zijn goed recyclebaar. Ze houden niet alleen hitte en kou buiten je woning, maar kunnen ook geluidswerend werken.

Wil je weten of je woning

geschikt is voor kozijnen / hr glas?
Doe de test

Wil je gratis offertes vergelijken

van specialisten uit je regio?
Vergelijk offertes
Vraag vooralsnog niet beantwoord?
071 560 16 77

Wat gebeurt er wanneer
je een aanvraag doet?

1

Start met het invullen van het formulier en check of je woning geschikt is

2

Vergelijk gratis offertes van duurzame bedrijven

3

Kies de beste offerte en verduurzaam je woning